Verzorgend

De huidverzorgingsproducten bevatten de meest innovatieve ingrediënten die diep in de dermis werken, in de stamcellen van de huid voor snelle huidverbeterende resultaten, terwijl het DNA van de huid beschermd wordt.

Ingrediënten

Voor onze producten maken we veelvuldig gebruik van de technologische kennis en expertise van het labo en van de hoge concentraties actieve ingrediënten die hier ontwikkeld worden.

Diepere werking

LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar de huidverbetering begint, gebaseerd op een wetenschappelijke benadering van de huid en al haar functies.

Milieubewust

Het laboratorium van LOOkX is als één van de weinige laboratoria ECOCERT gecertificeerd, wat inhoudt dat tijdens elke stap in het productieproces het milieu aspect nauwlettend in de gaten gehouden wordt.

Tevreden klanten

“Nadat ik mijn LOOkX Skincare starterspakket aangekocht had, werd ik goed en voortdurend opgevolgd door mijn vertegenwoordigster. Bij het starterspakket kreeg ik een gedetailleerde cursus en opleiding van LOOkX Skincare en haar producten. Kortom: Jovilux is duidelijk een familiebedrijf waarmee je fantastisch kan samenwerken.”

Jelinka Debacker

“Ik leerde het bedrijf Jovilux kennen door haar kwalitatieve producten zoals o.a. LOOkX make-up en LOOkX Skincare. Sinds onze samenwerking staat het volledige team voortdurend paraat voor mij en mijn zaak en kan ik altijd bij hen terecht voor advies en een luisterend oor.”

Femke Peeters

Waar kan u terecht voor een behandeling?

Tik hier de naam van je stad/gemeente naar keuze in: