Over LOOkX

Make-up en skincare die je huid helpen

LOOkX skincare verwent je huid. Ze is uniek in haar hoge percentages werkstoffen, waaronder LOOkX’ magische ingrediënt plant stamcellen. Die zorgen ervoor dat er echt veranderingen gaan plaatsvinden in je huid.

LOOkX make-up bestaat uit de mooiste producten met beschermende, verzorgende en anti-ageing eigenschappen.

Het mooie: de twee vullen elkaar aan. Als je na het gebruik van skincare producten make-up aanbrengt die je poriën verstopt, doe je de werking van je huidverzorging teniet. Zonde! Daarom is er LOOkX huidverzorgende make-up, die de werking van LOOkX skincare producten juist versterkt.

Smart Beauty

We maken slimme producten voor slimme vrouwen. Smart beauty! 
Onze producten zijn smart om verschillende redenen. Smart omdat wij natuurlijke ingrediënten in ons laboratorium versterken door LOOkX Skin science toe te passen. Zo gebruiken wij de allerhoogste percentages geconcentreerde werkstoffen. Die worden o.a. ingekapseld, zodat hun kracht bewaard blijft. Bovendien zijn ze dan pas klein genoeg om in de huid door te dringen. Onze producten werken vervolgens op time-release basis en geven op het juiste moment de nodige werkstoffen aan de huid. Bovendien zijn veel van onze producten multi-purpose. Dat wil zeggen dat ze niet slechts één doel dienen. Zo bespaar je ruimte in de badkamer, en ook geld. 

Clean Beauty

LOOkX behoort tot het segment Clean beauty. Clean beauty betekent dat de producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Dat producten niet op dieren getest zijn en dat producten bewust geproduceerd worden. LOOkX is huidvriendelijk en maakt nooit gebruik van schadelijke stoffen. We zijn transparant. Je kunt daarom onze uitgebreide ingrediëntenlijst bekijken. Ons laboratorium draagt het keurmerk van ECOCERT, een van de meest erkende en gerespecteerde organische certificatie-instellingen.

Skin science

LOOkX  combineert de meest vooruitstrevende laboratorium technieken met de kracht van de natuur. Onze magische powerpakketjes, plantstamcellen (vele malen krachtiger dan een plantenextract, worden gecombineerd met peptiden, die je de ‘pakketservice’ zou kunnen noemen. Vervolgens worden ze zo klein gemaakt dat ze ook echt in je huid door kunnen dringen, en je huid ze dénkt te herkennen. Ze worden niet afgestoten als “vuil”, maar opgenomen.

Het belangrijkste: de resultaten kunnen tot 50x sterker zijn dan wat we gewend waren.  

Dat is, in het kort, het geheim van LOOkX Skin science.

Since 1999

LOOkX ontstond in 1999. Eind van een millennium, begin van een nieuw tijdperk clean & smart beauty. Wij hebben daardoor inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op kunnen bouwen. Van een droom in een Hollands dorpje zijn we uitgegroeid tot ‘global brand’. Het wordt verkocht door honderden beautyprofessionals en dermatologen in 9 landen (en dat worden er steeds meer), en via e-commerce.

Dat betekent voor jou dat je kunt rekenen op 20 jaar testen, verbeteren, luisteren naar gebruikers en nog verder verbeteren. Waardoor we nu aan de top zitten van wat er mogelijk is, met hulp van ons laboratorium dat net zo’n ervaren voorop-loper is als wij. Dat betekent dat je garantie hebt dat je met LOOkX iets goeds in handen hebt. Want dat de salons die toen met ons gingen werken dat nu nog steeds doen, zegt wel wat. In hun eigen woorden: “Eerlijk? We hebben heus wel eens rond geshopt. Maar er is gewoon niets beters.”

LOOkX is ontstaan vanuit de behoefte van Cindy aan producten die écht werken. Deze filosofie zit in ons DNA en zal nooit veranderen.
LOOkX: No empty promises, just results.