Over LOOkX

LOOkX is geen standaardmerk. LOOkX is modern, trendy, aantrekkelijk en “thinks outside the box”. Speciaal ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die op zoek is naar kwalitatieve make-up- en verzorgingsproducten, die een verlengstuk zijn voor haar dagelijkse huidverzorging/huidverbetering. Alle LOOkX producten zijn ontwikkeld door een team van beauty professionals die dezelfde behoefte en passie delen.

LOOkX is a ‘way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa.

Alle LOOkX producten hebben de volgende karakteristieke eigenschappen;

  • Innovatieve formules (innovatie staat voorop)
  • Niet op dieren getest
  • Natuurlijke en verzorgende ingrediënten
  • Huidvriendelijk
  • Parfumvrij of bevatten allergenen vrije parfum
    *muv enkele ref.codes

Maar LOOkX biedt meer: ieder seizoen een nieuwe make-upcollectie, een prachtige resultaatgerichte huidverbeteringslijn, fijne salon treatments, beauty-updates in je mailbox en een magazine vol lifestyle events, culinaire hot spots en reistips. Kortom alles wat het leven niet alleen mooier, maar ook leuker maakt.

Smile, be beautiful and love yourself!