Getuigenissen

“Nadat ik mijn LOOkX Skincare starterspakket aangekocht had, werd ik goed en voortdurend opgevolgd door mijn vertegenwoordigster. Bij het starterspakket kreeg ik een gedetailleerde cursus en opleiding van LOOkX Skincare en haar producten. Kortom: Jovilux is duidelijk een familiebedrijf waarmee je fantastisch kan samenwerken.”

Jelinka Debacker

“Ik leerde het bedrijf Jovilux kennen door haar kwalitatieve producten zoals o.a. LOOkX make-up en LOOkX Skincare. Sinds onze samenwerking staat het volledige team voortdurend paraat voor mij en mijn zaak en kan ik altijd bij hen terecht voor advies en een luisterend oor.”

Femke Peeters

“Ik kies voor LOOkX make-up en de verzorgingsproducten omdat eerst en vooral de kwaliteit super is! De verpakking past goed bij het concept van mijn zaak en de prijs-kwaliteit is top. Het gamma bevat mooie basis- en trendkleuren. De make-up is huidvriendelijk en de huidbaarheid is ook zeer goed. Als je het ’s ochtends aanbrengt zie je tegen de avond nog super uit!”

Valentine Snauwaert

“Ik was helemaal gewonnen voor het merk nadat ik de producten zelf beginnen gebruiken ben. Ik heb heel gevoelige ogen en de mascara van LOOkX is een van de weinigen die ik een hele dag kan verdragen. Ook de blush blijft veel langer zitten dan blush van andere merken. Daarnaast heb ik het altijd belangrijk gevonden dat de producten dierproefvrij zijn, hier krijg ik vaak vraag naar in mijn schoonheidssalon.”

Lisa Eeckhout

“Steeds mooie kleuren, makkelijk in gebruik en vlot verkoopbaar! Al 13 jaar een vaste waarde in mijn zaak!”

Sandy De Mil

“Met Sans Soleil kiezen wij al enkele jaren voor LOOkX omdat wij allemaal overtuigd zijn van de kwaliteit, hun nieuwigheden en het steeds vooruitstreven naar perfectie…. Topproducten met de juiste prijs/kwalteitsverhouding en steeds up to date ! LOOkX leaves a little sparkle wherever it goes !”

Sabrina van Sans Soleil